André Bokföring & Redovisning logotyp

Välja redovisningsbyrå

Ska du välja redovisningsbyrå och en ny redovisningskonsult för ditt nystartade företag? Eller kanske vill du byta "revisor" som det ibland heter bland företagare. Frågorna och önskemålen kan variera beroende på vad du är ute efter.

Ska du starta nytt företag?

Funderar du på att starta ett nytt företag? Så roligt! Genom åren har vi hjälpt många kunder med att starta upp sina företag. De vanligaste sätten är att driva företaget som Enskild firma, Handelsbolag, Kommanditbolag och Aktiebolag. Det går också att bedriva verksamheter som Ekonomisk förening (t. ex. bostadsrättsförening), ideell förening eller stiftelse. Det är ibland svårt att bestämma hur du ska bedriva din verksamhet, och ibland väldigt enkelt. Vi hjälper dig att reda ut vilken företagsform som passar dig bäst. När du sedan beslutat dig för hur du vill driva ditt företag, fortsätter vi gärna vara din samarbetspartner under din resa som företagare. Det är det vi är bäst på. Med många års erfarenhet och som auktoriserad byrå kan du känna dig trygg med att ha en redovisningskonsult som håller sig uppdaterad på .

Låter det som en bra start? Kontaka oss så berättar vi mer. Ring 013-40240

Ska du byta redovisningsbyrå?

Är det svårt att byta redovisningsbyrå? Hur gör jag för att byta redovisningskonsult? Om det är frågor du ställer dig, så kan vi ge glädjande besked. Det är vanligtvis mycket enkelt att byta redovisningsbyrå. Vi hjälper till med att reda ut dina frågetecken kring byte från din befintliga redovisningsbyrå till vår byrå. För mer information, ring 013-40240